Camperpark it Tún-Hûs
Sieberen en Renske Riemersma

Bantswei 1  9133 DW  Anjum
info@tun-hus.nl
tel. (0031)6 255 255 84

N 53.37753   E 6.12983

klik op  afbeelding  voor mooie camperplaatsen in Nederland. 

Te Koop  de singel 28 a Anjum

Verhaal  van verkoper (Renske en Sieberen) 

Wij hebben deze woning met loods nu alweer 18 jaar geleden laten bouwen en wonen hier al deze tijd tot onze volle tevredenheid.
 Het was destijds een compromis: Sieberen wou graag ruimte om zijn vele bezigheden te ontplooien en ik wou persé in een dorp wonen met de basisvoorzieningen (school, winkel, huisarts, openbaar vervoer) binnen handbereik. Allemaal mogelijk in Anjum!
 Het is een ideale gezinswoning met diverse mogelijkheden voor bijvoorbeeld een speel- of studeerkamer.
In de afgelopen jaren hebben wij diverse dingen ondernomen en heeft hier achtereenvolgens een bloemenwinkel met hoveniersbedrijf, een verkoop/renovatie van zeilboten en momenteel is er een camperparking gehuisvest.
Deze parking kan prima worden overgenomen en heeft al een hele leuke omzet.
De mogelijkheden van het gebouw en terrein zijn wat ons betreft talrijk en vooral de toeristische branche is in deze regio sterk in opkomst.
Kortom: een woning met grote loods, en terrein in rustige omgeving met prachtig uitzicht, waar wonen en werken prima kan worden gecombineerd.

Nu we nieuwe plannen hebben en kleiner willen gaan wonen (en zelf meer willen ‘camperen’) kunnen we een bouwvergunning krijgen om achter op het terrein voor de carport een bedrijfswoning te bouwen en samen met de carport (te verbouwen als loods) ons te vestigen.

Deze nieuwe woning komt  geheel los te staan van het te koop staande perceel (met een eigen inrit) en vormt verder geen belemmering voor de privacy (zie tekening). We willen een kleinschalig bedrijf opstarten die camper gerelateerd is zodat we, samen met de nieuwe eigenaar, elkaar kunnen versterken en zo de toeristische sector in Anjum een nieuwe impuls kunnen geven.

De vraagprijs voor woonhuis, loods met camping/camperplaatsen met inboedel en de daarbij behorende bestanddelen als bedrijfsnaam, website, sociaal media ,grote naamsbekendheid, goodwill ,bedrijfsinventaris etc is vastgesteld op : € 395.000,-- k.k.

Banken zijn doorgaans maar bereid om tot maximaal 60% van de aankoopsom te financieren! Het overige geld dient daarom bij uzelf vandaan te komen.

De camperplaats heeft een waarderingscijfer van 9.2 waar we zeer blij mee zijn, de reacties kunnen jullie lezen op.
http://www.campercontact.nl/campersite/detail/id/25991

informatie over de camperplaats in Anjum:       www.tun-hus.nl

like ons op facebook om het nieuws te volgen: www.facebook.com/ittunhus
verkoopinformatie:  http://www.funda.nl/koop/anjum/huis-49525294-de-singel-28-a/ 

Geïnteresseerd? we leggen jullie graag alles uit.
Jullie kunnen met mij (Sieberen) als eigenaar contact opnemen 0651117432

Renske en Sieberen Riemersma

Afbeeldingsgalerie

        verkoop Brochure pdf  

verkoop Brochureverkoop Brochure

 

Foto film woonhuis, loods, terrein  54 stuks

filmpje Camperplaats Tún-Hûs